Dry age og Angus

Vi presenterer:

Dry age:

De beste Entrecôtene med den høyeste marmoreringen.

Prosessen «dry aging» innebærer en mørnings og spekeprosess hvor kjøttet ligger en periode i friluft, beskyttet av et lag Maldonsalt.

Kjøttet vendes daglig inntil et beskyttende tørt lag er dannet på utsiden.
Denne metoden innebærer et vekttap på ca 25%, men inne i stykkene ligger det en konsentret kjerne av Entrecôte.

Før tillaging skjæres det salte og tørre ytterlaget vekk. Den blodrøde og høyt marmorerte kjernen av Entrecôte gjennomgår så den sedvanlige Trancherprosessen, for maksimal smak og mørhet. Dette kjøttet, som først har blitt speket og siden lufttørket i opptil tre uker, er en spesiell og annerledes opplevelse. Gjennom denne prosessen får kjøttet en karakteristisk, intens og fyldig smak.

Angus:

Black Angus regnes som den beste rasen for å få suveren kvalitet på kjøttet. På grunn av den fine marmoreringen i kjøttet hos Angus er den kjent for å være abolutt best på smak.

Kom å prøv enten dry aged entrecote eller black angus entrecote – dette er Garantert godt!

 

Fra klokken 18:00 serverer vi en deilig 3-retters meny.

3-retters meny med Dry Age Entrecote               795,-

3-retters meny med Black Angus Entrecote        695,-

 

Dato for neste anledning: