Info

Kortreist – håndskåret – håndplukket – tranchert for deg!

På Trancher legger vi vår stolthet i å presentere Entrecôte – og legger all vår fokus på nettopp dette utmerkede kjøttstykket. Entrecôte fra nakke er regnet som et av de mest saftige og smakfulle kjøttstykkene. Dette skyldes god fordeling av fett, i og rundt muskulaturen.

For å sikre kvaliteten har vi fått til en eksklusiv avtale med det fremtidsrettede slakteriet Prima Jæren, beliggende på et av Norges absolutt beste landbruksområder – nettopp Jæren. Kjøttet vi bruker er kortreist og norsk, og skrottene skjæres for hånd som seg hør og bør. Mer om Prima Jæren finner du her: www.primajaeren.no

Våre Entrecôter blir først plukket ut etter våre spesifikasjoner, for så å sendes på lager. For å sikre oss førsteklasses kvalitet blir partiet kontrollert og sortert av en utsending fra Trancher. Dette gjøres ved at hvert enkelt stykke kontrolleres ut fra struktur, farge, marmorering, form og vekt. Kun Entrecôtene som tilfredsstiller våre krav slipper gjennom nåløyet, og blir så sendt til oss.

For å få best resultat har vi valgt å bruke tiden til vår fordel. Hos oss blir alt kjøtt ytterligere mørnet i noen uker – og selve tilberedningen foregår ved langtidsstekning på lav varme. Kjøttet trancheres umiddelbart før servering. Dette sikrer høy kvalitet og rask servering.

DU VIL SMAKE FORSKJELLEN!

DRY AGED KVELDER

Denne kvelden serverer vi vårt unike Dry Aged kjøtt. Dette kjøttet, som har blitt speket og lufttørket i opptil 3 uker, er en spesiell og annerledes opplevelse. Prosessen gir en meget fyldig og rik smak av kjøtt. Kjøttet serveres med dagens tilbehør og saus. Les mer >>

Pris 295,- / person.

ABERDEEN ANGUS KVELDER

Denne dagen serverer vi Entrecôte av rasen Aberdeen Black Angus. Dette regnes for og være et ekstra smaksrikt og mørt kjøtt, spesialimportert fra Scotland. Kjøttet serveres med dagens tilbehør og saus.

Pris 275,- /person.

GULLKJØTT:

Av og til kommer vi over eksepsjonelle stykker, med en marmorering og struktur helt utenom det vanlige. I underkant av 5 % av vårt kjøtt kommer inn under denne kategorien. Dette kjøttet legges til side, og kan bestilles og tilbredes i hele stykker. Vennligst kontakt oss om du ønsker slikt kjøtt, så ser vi på hva vi har – eller har mulighet til å skaffe.