Meny

Her er vår lille meny. Kjøttet presenterer vi på en glovarm tallerken. Tilbehør og sauser serveres i små skåler ved siden av.

Entrecôte er vår eneste hovedrett og vi serverer den i tre størrelser. Den «lille» på 150 gram – «medium» på 220 gram og den «store» på 300 gram. Dette er ferdig stekt, ikke råvekt. Tilbehør og sauser er valgfritt så her kan man komponere etter eget hode.

DU VIL SMAKE FORSKJELLEN!

FORRETT

Råmarinert kamskjell (B) kr. 145,-
Gravet ørret (F, G, Se) kr.  85,-/135,-
Foie Gras Terrine (N ,G , Su, N-mac) kr. 145,-/235,-
Løyrom (F, M, Hg) kr. 145,-/235,-

HOVEDRETT

Entrecôte – 150 gram kr. 195,-
Entrecôte – 220 gram kr. 245,-
Entrecôte – 300 gram kr. 315,-

SAUS (Inkludert)

Chimichurri (N-cashew)
Grønnpepper (M, F, Su)
Rødvinsjy (M, Su)
Bearnaise (E, M, F, Su)
Hvitløksmør (M) kr. 30,-
Foie gras smør (M) kr. 30,-

TILBEHØR (kr. 40,-/stk.)

Sopp og løk (M, Su)
Grønne bønner
Grønnsaker (Sel)
Pommes frites
Fløtegratinerte poteter (M)

DESSERT

Crème Brulée (M, E) kr. 95,-
Sjokolademousse (M, E) kr. 115,-
Ost (M, Hg) kr.125,-

 

Allergener:

Hvetegluten (Hg), Melk/Laktose (M), Bløtdyr (B), Fisk (F), Selleri (Sel), Sennep (Se), Egg (E), Nøtter (N – macadamianøtt/cashewnøtt), Sulfitt (Su)

Se også vår selskapsmeny

Ta kontakt på telefon 22 36 47 60 (Grünerløkka) eller 22 44 44 60 (Frogner) for ytterligere informasjon.

HJERTELIG VELKOMMEN!