Selskapsmeny

For selskaper over 8 personer ønsker vi at meny bestilles på forhånd.

Ta en titt og se hva som frister. For spørsmål vennligst kontakt oss på tlf. 22 36 47 60 (Grünerløkka) eller 22 44 44 60 (Frogner).

FORRETT: VALGFRITT

Ørret: Gravet i aquavit og dill, serveres med en sennepsaus.
Kamskjell: Rå kamskjell i tynne skiver, marinert med limejuice, ingefær og chili, tilsmakt med koriander og mango.
Foie Gras Terrine: Ovnsbakt gåselever tilsmakt med Sauternes. Kommer med karamelliserte nøtter, eple og portvinssirup [+kr.50,-].

HOVEDRETT:

Trancher Entrecôte: Vår langtidsbakte entrecôte, lett grillet. Serveres med alle våre tilbehør og sauser ved siden. 220 gram.
Dry Aged: For de med en velutviklet smak for intens kjøttsmak. Dry Age prosessen innebærer at vi tar de største og mest marmorerte entrecôtene, ruller dem i Maldonsalt, og legger de til luft mørning i minimum to uker. Dette medfører at det dannes et beskyttende tørket lag rundt kjøttet, og man sitter igjen med en konsentrert kjerne av premium entrecôte. Ytre laget skjæres så vekk, og kjernen bakes etter tradisjonell Trancher-oppskrift. Prosessen gir en intens smak på kjøttet -best beskrevet som nøtter og røyk, og en dyprød farge.

For selskaper over 8 personer som ønsker dry age entrecote ønsker vi bestilling minimum 3 uker før. [+kr.200,-]

DESSERT/OST: VALGFRITT

Sjokolademousse: Mørk og fyldig sjokolademousse med marinerte bær .
Ostetallerken: Tre typer ost, servert med assorterte tilbehør.

Basis menypris: 575,-

Vinpakker:
Et glass vin til forrett, to glass vin til hovedrett samt dessertvin. Fra kr 345,- / person.

Ta kontakt på telefon 22 36 47 60 (Grünerløkka) eller 22 44 44 60 (Frogner) for ytterligere informasjon.

HJERTELIG VELKOMMEN!