Trancher
  • Hjem
Til start

Dry Age

Noen kvelder i året serverer vi ekstra ordinært kjøtt for den som elsker kjøtt. Entrecoten vi da serverer har gjennomgått en «dry age» behandling hos oss.

Prosessen «dry aging» innebærer en mørnings og spekeprosess hvor kjøttet ligger en periode i friluft, beskyttet av et lag Maldonsalt.

Kjøttet vendes daglig inntil et beskyttende tørt lag er dannet på utsiden. Denne metoden innebærer et vekttap på ca 25%, men inne i stykkene ligger det en konsentret kjerne av Entrecôte.

Før tillaging skjæres det salte og tørre ytterlaget vekk. Den blodrøde og høyt marmorerte kjernen av Entrecôte gjennomgår så den sedvanlige Trancherprosessen, for maksimal smak og mørhet. Dette kjøttet, som først har blitt speket og siden lufttørket i opptil tre uker, er en spesiell og annerledes opplevelse. Gjennom denne prosessen får kjøttet en karakteristisk, intens og fyldig smak.

Dry Age 2025

15. januar

12. februar

12. mars

17. september

15. oktober

12. november

Book bord

TRANCHER GRÜNERLØKKA

Thorvald Meyers gate 78, 0550 Oslo
22 36 47 60
lokka@trancher.no

ÅPNINGSTIDER

Vi holder åpent hver dag!

Kjøkkenets åpningstider:
16:00 – 22:00

Følg oss på Facebook

Følj oss @tranchergrunerlokka

Trancher Grünerløkka © | Design og utvikling ved SENSE
Scroll to top